Bergströms Ur
Service av klocka
Byggd för att hålla

Rolex klockor - Service och reparationer hos Bergströms Ur

Rolex klockor är designade och byggda för att hålla. Från det att en Rolex-klocka börjar ta form tills den lämnar arbetslokalerna följs varje steg av dess utveckling och tillverkning av ett enda kriterium – kvalitet. Därför finns det ingen gräns för hur länge en Rolex-klocka kan fortsätta fungera och lämnas i arv från en generation till nästa och leva många olika liv.

Service
Låt en expert vägleda dig

Med många år mellan servicetillfällen förtjänar din klocka den noggrannaste uppmärksamheten. Som ett Rolex auktoriserat servicecenter är Bergströms Ur engagerade för att erbjuda dig förstklassig service efter försäljning.

Service
Serva din Rolex hos Bergströms Ur

Bergströms Ur är stolt över att tillhöra det världsomspännande nätverket av Rolex-utbildade urmakare som noggrant har valts ut för sin gedigna yrkesskicklighet och expertis. Vi följer Rolex serviceprocedur som är utformad för att säkerställa att varje ur som lämnar en Rolex-verkstad uppfyller de ursprungliga funktionella och estetiska specifikationerna.

Service

Rolex auktoriserad service

DITT AUKTORISERADE SERVICECENTER

Urmakarna i våra toppmoderna verkstäder är utbildade enligt strikta spetskompetenskriterier och utvärderas regelbundet av Rolex. Alla former av serviceåtgärder på en Rolex-klocka kan anförtros åt Bergströms Ur, från att justera längden på ett armband till en fullständig genomgång av klockan.

Två händer som håller en Rolex-klocka upp och ner.

ROLEX SERVICEPROCEDUR

Rolex serviceprocedur är utformad för att säkerställa att varje ur som lämnar en Rolex-verkstad uppfyller de ursprungliga funktionella och estetiska specifikationerna. Varje urverk gås igenom i minsta detalj och varje boett och armband putsas om för att återställa deras lyster. Urverkets exakthet  och vattentätheten testas rigoröst för att garantera kvaliteten och pålitligheten som du självklart förväntar dig av en Rolex-klocka.

Upptäck mer

Rolex garantikort

TVÅ-ÅRS SERVICEGARANTI

Efter en komplett service täcks din Rolex av en två års servicegaranti. Garantin exkluderar eventuella skador eller försämringar som uppstår från olyckor eller om klockan har misskötts. Alla åtgärder utförda av en ej av Rolex godkänd tredje part eller tillägg av delar eller accessoarer som inte har tillverkats av Rolex upphäver denna servicegaranti.

Serva din Rolex-klocka
Kontakta Bergströms Ur
Kontakta oss
Fortsätt utforska
Kronan på en Rolexklocka
Rolex klockor
Rolex klockor hos Bergströms Ur i Uppsala, Göteborg och Malmö | Bergströms ur
Rolex på Bergströms Ur
Rolex watches
Rolex Nya Klockor 2023
Händer som utför service av en Rolex-klocka
Serva din Rolex
Rolex
Rolex Klocktillverkning
Stolar, bord och annan inredning inne i en Rolex-butik
Kontakta oss